Sick’s Swift (Chaetura meridionalis)
Introduction Sick’s Swift (Chaetura meridionalis) is a small swift in the family Apodidae. It is named after the German ornithologist
Sick’s Swift (Chaetura meridionalis) Read Post »
Introduction Sick’s Swift (Chaetura meridionalis) is a small swift in the family Apodidae. It is named after the German ornithologist
Sick’s Swift (Chaetura meridionalis) Read Post »
Chimney Swift: The Aerial Acrobats of the Skies In the world of avian wonders, the Chimney Swift (Chaetura pelagica) stands
Chimney Swift (Chaetura pelagica) Read Post »
Introduction The São Tomé Spinetail (Zoonavena thomensis) is a small swift in the family Apodidae. Endemic to São Tomé and
Sao Tome Spinetail (Zoonavena thomensis) Read Post »
Introduction The Marquesan Swiftlet (Aerodramus ocistus) is a small, resident swift endemic to the Marquesas Islands of French Polynesia. It
Marquesan Swiftlet (Aerodramus ocistus) Read Post »
Introduction The Mariana Swiftlet, Aerodramus bartschi, is a small, cave-nesting swift in the family Apodidae. It is endemic to the
Mariana Swiftlet (Aerodramus bartschi) Read Post »
Introduction The Grey-rumped Treeswift (Hemiprocne longipennis) is an arboreal insect-eating bird of Southeast Asia. It belongs to the small family
Grey-rumped Treeswift (Hemiprocne longipennis) Read Post »
Introduction The Sunda Frogmouth, Batrachostomus cornutus, is a secretive nocturnal bird of the Sundaic region. Its cryptic brown plumage, broad
Sunda Frogmouth (Batrachostomus cornutus) Read Post »
Introduction The Andean Potoo (Nyctibius maculosus) is a rare, nocturnal member of the potoo family, Nyctibiidae. It is restricted to
Andean Potoo (Nyctibius maculosus) Read Post »
Introduction The Large-tailed Nightjar, Caprimulgus macrurus, is a nocturnal member of the nightjar family, Caprimulgidae. It is recognised for its
Large-tailed Nightjar (Caprimulgus macrurus) Read Post »
Introduction The Nubian Nightjar, Caprimulgus nubicus, is a small nocturnal bird of arid Africa and the Arabian Peninsula. It is
Nubian Nightjar (Caprimulgus nubicus) Read Post »
Introduction The Puerto Rican Nightjar, also known as the Puerto Rican Whip-poor-will or guabairo, is a small nocturnal bird endemic
Puerto Rican Nightjar (Antrostomus noctitherus) Read Post »
Introduction The Spot-tailed Nightjar (Hydropsalis maculicaudus) is a medium-sized nightjar of tropical and subtropical Central and South America. It is
Spot-tailed Nightjar (Hydropsalis maculicaudus) Read Post »