Volcano Swiftlet (Aerodramus vulcanorum)
Introduction The Volcano Swiftlet, Aerodramus vulcanorum, is a small swiftlet endemic to the Indonesian island of Java. It is associated
Volcano Swiftlet (Aerodramus vulcanorum) Read Post »
Introduction The Volcano Swiftlet, Aerodramus vulcanorum, is a small swiftlet endemic to the Indonesian island of Java. It is associated
Volcano Swiftlet (Aerodramus vulcanorum) Read Post »
Introduction The Bornean Swiftlet, Collocalia dodgei, is a small swiftlet in the family Apodidae. It is endemic to the mountains
Bornean Swiftlet (Collocalia dodgei) Read Post »
Introduction The American Black Swift (Cypseloides niger) is a large, dark-plumaged swift of the Americas. It is an aerial insectivore
American Black Swift (Cypseloides niger) Read Post »
Introduction The Barred Owlet-nightjar (Aegotheles bennettii) is a small, secretive nocturnal bird of New Guinea. It belongs to the owlet-nightjar
Barred Owlet-nightjar (Aegotheles bennettii) Read Post »
Introduction The Solomons Frogmouth (Rigidipenna inexpectata) is a nocturnal, forest-dwelling frogmouth endemic to the northern Solomon Islands. It was described
Solomons Frogmouth (Rigidipenna inexpectata) Read Post »
Introduction The Long-tailed Potoo, Nyctibius aethereus, is a nocturnal bird of the Neotropical region and a member of the potoo
Long-tailed Potoo (Nyctibius aethereus) Read Post »
Introduction The Long-tailed Nightjar (Caprimulgus climacurus) is a nocturnal member of the nightjar family, Caprimulgidae. It occurs across much of
Long-tailed Nightjar (Caprimulgus climacurus) Read Post »
Introduction The White-tailed Nightjar (Hydropsalis cayennensis) is a nocturnal member of the nightjar family, Caprimulgidae. It occurs in open and
White-tailed Nightjar (Hydropsalis cayennensis) Read Post »
Introduction Tschudi’s Nightjar, Systellura decussata, is a small nightjar in the family Caprimulgidae. It occurs mainly in western Peru and
Tschudi’s Nightjar (Systellura decussata) Read Post »
Introduction The Grey-breasted Spurfowl (Pternistis rufopictus) is a ground-dwelling member of the pheasant family, Phasianidae. It is endemic to Tanzania,
Grey-breasted Spurfowl (Pternistis rufopictus) Read Post »
Introduction The Mountain Peacock-Pheasant (Polyplectron inopinatum), also known as Rothschild’s Peacock-Pheasant, is a shy, ground-dwelling pheasant endemic to the montane
Mountain Peacock-Pheasant (Polyplectron inopinatum) Read Post »
Introduction The Malayan Crested Argus (Rheinardia nigrescens) is a large, ground-dwelling pheasant endemic to Peninsular Malaysia. Formerly treated as a
Malayan Crested Argus (Rheinardia nigrescens) Read Post »