Papuan Nightjar (Eurostopodus papuensis)
Introduction The Papuan Nightjar (Eurostopodus papuensis) is a poorly known nocturnal member of the nightjar family, Caprimulgidae. It is associated
Papuan Nightjar (Eurostopodus papuensis) Read Post »
Introduction The Papuan Nightjar (Eurostopodus papuensis) is a poorly known nocturnal member of the nightjar family, Caprimulgidae. It is associated
Papuan Nightjar (Eurostopodus papuensis) Read Post »
Introduction The Great Argus (Argusianus argus) is a large, ground-dwelling pheasant of the tropical forests of South-east Asia. It is
Great Argus (Argusianus argus) Read Post »
Introduction The Sichuan Partridge, Arborophila rufipectus, is a small, ground-dwelling member of the pheasant family, Phasianidae. It is endemic to
Sichuan Partridge (Arborophila rufipectus) Read Post »
Introduction The Ferruginous Partridge (Caloperdix oculeus) is a distinctive, non-migratory ground-dwelling bird in the pheasant family, Phasianidae. It occurs in
Ferruginous Partridge (Caloperdix oculeus) Read Post »
Introduction The Yucatan Bobwhite, also known as the Black-throated Bobwhite, is a compact New World quail in the family Odontophoridae.
Yucatan Bobwhite (Colinus nigrogularis) Read Post »
Introduction The Horned Guan (Oreophasis derbianus) is a large, distinctive member of the Cracidae family and the only recognised species
Horned Guan (Oreophasis derbianus) Read Post »
Introduction The Red-faced Guan (Penelope dabbenei) is a medium-sized member of the Cracidae family, which includes guans, chachalacas and curassows.
Red-faced Guan (Penelope dabbenei) Read Post »
Introduction The Scaled Chachalaca (Ortalis squamata) is a medium-sized member of the chachalaca, guan and curassow family, Cracidae. It is
Scaled Chachalaca (Ortalis squamata) Read Post »
Introduction The Philippine Megapode, also known as the Philippine Scrubfowl or Tabon Scrubfowl, is a ground-dwelling member of the megapode
Philippine Megapode (Megapodius cumingii) Read Post »
Introduction The Long-tailed Duck (Clangula hyemalis) is a medium-sized sea duck of the northern hemisphere. It breeds mainly in Arctic
Long-tailed Duck (Clangula hyemalis) Read Post »
Introduction The Hardhead (Aythya australis), a unique and fascinating species of duck, is an integral part of Australia’s diverse avian
Hardhead (Aythya australis) Read Post »
Introduction Eaton’s Pintail, Anas eatoni, is a small dabbling duck endemic to the subantarctic Crozet and Kerguelen island groups in
Eaton’s Pintail (Anas eatoni) Read Post »