Blue-billed Duck (Oxyura australis)
Introduction The Blue-billed Duck, Oxyura australis, is a small Australian stiff-tailed duck and a member of the family Anatidae. Endemic
Blue-billed Duck (Oxyura australis) Read Post »
Introduction The Blue-billed Duck, Oxyura australis, is a small Australian stiff-tailed duck and a member of the family Anatidae. Endemic
Blue-billed Duck (Oxyura australis) Read Post »
Introduction The Falkland Steamer Duck (Tachyeres brachypterus) is a large, flightless duck endemic to the Falkland Islands. It is a
Falkland Steamer Duck (Tachyeres brachypterus) Read Post »
Introduction The Indian Spot-billed Duck (Anas poecilorhyncha) is a large dabbling duck of freshwater wetlands across the Indian subcontinent. It
Indian Spot-billed Duck (Anas poecilorhyncha) Read Post »
Introduction The Fulvous Whistling Duck (Dendrocygna bicolor) is a medium-sized waterfowl species of tropical and subtropical wetlands. It is recognised
Fulvous Whistling Duck (Dendrocygna bicolor) Read Post »
Introduction The White-faced Whistling Duck (Dendrocygna viduata) is a widespread whistling duck in the family Anatidae. Its disjunct range includes
White-faced Whistling Duck (Dendrocygna viduata) Read Post »
Introduction Hartlaub’s Duck (Pteronetta hartlaubii) is a medium-sized forest duck and the only living species in the genus Pteronetta. It
Hartlaub’s Duck (Pteronetta hartlaubii) Read Post »
Introduction The Torrent Duck, Merganetta armata, is a specialised South American waterfowl associated with cold, clear and fast-flowing mountain rivers.
Torrent Duck (Merganetta armata) Read Post »
Introduction The White-backed Duck (Thalassornis leuconotus) is a distinctive African waterbird and the only species in its genus. Despite its
White-backed Duck (Thalassornis leuconotus) Read Post »
Introduction The White-winged Duck, also known as the White-winged Wood Duck, is a large forest-dwelling waterfowl species found in parts
White-winged Duck (Asarcornis scutulata) Read Post »
Introduction The Harlequin Duck (Histrionicus histrionicus) is a small sea duck recognised for its bold plumage and preference for challenging
Harlequin Duck (Histrionicus histrionicus) Read Post »
Introduction The Chubut Steamer Duck, also known as the White-headed Steamer-Duck, is a flightless marine duck endemic to the coast
Chubut Steamer Duck (Tachyeres leucocephalus) Read Post »
Introduction The Fuegian Steamer Duck, also known as the Flightless Steamer Duck or Magellanic Steamer Duck, is a large marine
Fuegian Steamer Duck (Tachyeres pteneres) Read Post »